top of page

Huisreglement & bezoekuren:

Tarieven:

Standaard tarief bedraagt 17 euro per dag en voor een duo kamer (2 katten) bedraagt het tarief 28 euro.

Reservaties:

Enkel wanneer de verblijfskost, na uw online reservering betaald is, is uw reservatie geldig. Vermeld bij reservering steeds de naam van uw kat, jouw familienaam en de periode. 

 

Vaccinaties:

Breng bij check-in steeds uw vaccinatieboekje mee. Dan kunnen we nakijken of de kat gevaccineerd is voor kattenziekte, katten niesziekte & katten leukose. Dit is een verplichting die ons wordt opgelegd door Ministerie van Dierenwelzijn. 

 

Vlooien & Ongedierte:

Om vlooien & ongedierte te bestrijden vragen wij om uw kat voor het binnenbrengen te behandelen met Advantage of Frontline. Een vlooienhalsband is niet voldoende! Heeft u hiervoor geen tijd, dan kunnen we uw kat hierbij helpen. Deze kost zal ook aangerekend worden aan standaardtarief geldig bij de dierenarts verbonden aan het kattenhotel, www.veterinair.be 

 

Ziekte:

Wij aanvaarden geen zieke katten, om besmettingsgevaar te vermijden.

 

Katers:

Katers boven de leeftijd van 6 maanden worden alleen gecastreerd aanvaard.

 

Medicatie & Insuline:

Tarief voor katten met medische begeleiding (bvb insuline spuiten of geven van medicatie) bedraagt 20 euro per dag.

 

Check-in & check-out van uw kat:

Katten kunnen elke werkdag en zaterdagvoormiddag worden binnengebracht en opgehaald. Als uw kat wordt opgehaald voor 11u30 in de ochtend, wordt deze dag niet aangerekend. Wordt de kat pas na de middag (12u) opgehaald, wordt er een extra dag aangerekend.

Tip bij check in: het is altijd handig van de kat haar eigen dekentje of knuffel mee te geven. Dat maakt de aanpassing aan de nieuwe omgeving makkelijker indien dat nodig zou zijn.

Bezorg ons voor inchecken info over je dierenarts alsook een noodnummer. Andere tips ivm gedrag en gewoontes van de kat zijn altijd handig om verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. 

OPENINGSUREN:

 

Check In, Check Out en Hotel bezichtigingen zijn mogelijk op weekdagen 8u30 tem 12u en van 14u tem 18u. Op zaterdagochtend kan dat ook tussen 10u en 12u. Altijd steeds vooraf verwittigen, telefonisch of schriftelijk. 

 

Het kattenhotel is gesloten voor bezoek op alle officiële feestdagen.

 

Gelieve ons steeds vooraf te verwittigen, mocht een afspraak niet kunnen doorgaan.

 

Kattenhotel Caumels, het kattenhotel voor regio Gent, Gavere, Zottegem, Oudenaarde, Merelbeke, Zwalm, Destelbergen, Melle en Laarne.

bottom of page