Over ons:

Kattenhotel CAUMELS

Welkom bij kattenhotel Caumels in Gavere. “Waar jullie katten op vakantie kunnen komen”

 

Kattenpension Caumels is gelegen langs de Molenstraat 48 in Gavere. regio gent 

 

Het hotel is ingericht in de linkervleugel van een historisch pand (°1851) die bij de oude Gaverlingen gekend is als Caumels. In de rechtvleugel van ditzelfde pand, is de praktijk van dierenarts Sophie De Gryse, (www.veterinair.be). Dus op elk moment van de dag is er een dierenarts paraat om jullie katten te verzorgen. 

 

Bij de inrichting heeft onze binnenhuisarchitecte zoveel mogelijk ervoor gezorgd dat jullie kat(ten) comfortabel en in alle rust kunnen verblijven. Zo heeft elke kat zijn eigen kamer en kan die indien ze dat wenst helemaal afgezonderd van de rest genieten van haar verblijf.

Kat van de geeuw
Kat van de geeuw

Kattenhotel Caumels, het kattenhotel voor regio gent, gavere, Zottegem, Oudenaarde

Ben je eigenaar van meerdere katten, dan kunnen jullie katten indien dat gewenst is, lopen van de ene kamer naar de andere kamer.

 

Een airco zorgt voor de ideale en comfortabele temperatuur mocht te warm worden tijdens de zomer.

 

Dankzij voldoende ramen kunnen de katten ook een kijkje nemen op het binnenplein van het kattenhotel ofwel kunnen ze de tuin van de bewoners van het pand in de gaten houden.

regio gent

Elke kamer is uitgerust met een eigen kattenbak, speelgoed, eet-en drinkbak, verschillende rustplaatsen, ….2 keer per dag krijgen de katten droge en of natte voeding. In het standaard tarief zit ook de kost voor de dagelijkse voeding. Indien gewenst, kunnen jullie ook eigen brokken en paté meenemen.

 

Kattenhotel CAUMELS zal steeds al het mogelijke doen om te zorgen voor een zo aangenaam verblijf van jullie katten.

 

Ter info: 7d/7d en 24u/24u worden de katten via camera bewaakt. 

Kat van de slaap